Tuesday, July 5, 2011

parents borek anak rintik

sabtu, 2 july.

maklong : kaw da boleh lom bawak kete tuh? bile nak test nye? asl lambat sgt kaw blaja?
aisyah aka aku : lambat lagi test. 14 haribulan.. bawak mmg da boleh tp takot dengan gelabah jek.


ahad, 3 july.

wan : hari nie g blaja kete tak?
aku : tak, ari ahad ahlik tak ngaja.
wan : blaja la leklok.. mintak2 la lulus..
aku : tah la.. takot2 yo nak bawak kete..
wan : berani kan lah diri tuh.. ala, dulu ayah kaw baru bawak reti bawak kete.. nampak anjing dio kuar kete p halau anjing tuh dulu, baru dio bawak keto tuh balik..bilo dah pandai bawak kete cm polosit dio pocot... arwah mak kaw lagi pulak, ade lesen tp takot nk bawak keto.. asyik hidup kaw lesen jek tapi tak penah bawak kete. (dalam hati aku ckp mane tak eyh anak gelabah nak bawak keto dah mak ayah eh pon cenggitu gak)


Tuesday, May 17, 2011

Yang Terbaru

Alhamdulillah, result telah dapat tengok pada 16 May lalu dan agak memuaskan result yang diperolehi....
mencapai target yang di impikan cume kecewa dengan sesetengah subjek yg mencacatkan result...
Ape2pon, thank to Allah coz give the best result for me... Itu jek yang mampu saya lakukan... InsyaAllah, saya akan lebih memperbaiki kehidupan untuk mendapatkan yang lebih baik dan boleh membanggakan... Amin.... ;)

Kini Kembali.....

Maaf kerana sudah lama tidak meng'update' kerana masa mencemburi saya.... ;)
Kini saya akan activekan balik blog saya yang da sekian lama tidak di update bagai rumah usang yang telah di tinggalkn berkurun lamanye... bersawang2, berjeremai, sume ade..






tggukn citer terbaru dari sy...
stay tune.... ;)

Monday, March 28, 2011

~puas aty aku skunk~

wah aku terasa bangga la sbb aku da berjaya me'remove' kengkawan lelaki kat FB yang mane2 x berkenaan dengan idup aku da....
akhir nye dapa jugak aku lakukan bende nie...
da lama berhajat nk buat da.. 
baru skunk ade mase terluang untuk wt....
Alhamdulillah..

sekarang kawan di FB aku tinggal 487...
kalau buley aku nk tapis lagi tuh.... 
tp stakat nie tuh jek yang aku mampu wt....  
kalu x caye tengok la nie....


Sunday, March 27, 2011

~ penipu ~

aku benci pada orang penipu...!
ckp nk tunggu aku konon....
ckp x curang konon....
ckp x de sape2 konon.. tuh la alasan yang lelaki selalu bg kart aku...
last2 aku dpt taw sendiri x kire cmne care skali pon...
bukan aku yang nk taw sgt tp org len yang bg info kat aku n die sendiri yang mengantoikan dirinya sendiri..




Allah tuh adil la...
SEKARANG..
Dia balas cash jek.... xde nk tunggu2 lg da....
ingt2 la yer....

Getar Hatiku Sekarang!

Angau ke ape nie??

kenapa aku terase rindu sgt nie??
aduhh 
xpenah aku rase cmnie laa....
mungkin pasal dak semalam ker wt hati aku asyik sebut nama die??
arh kenapa la ade budak semalam tuh...!!!!
kalu x xde aku rase cmnie.....

Friday, March 11, 2011

Bulu Ketiak

cm kelakar jek tajuk entry kali nie an....
x pasal2 bulu ketiak masuk dlm entry blog aku...
ermmm...... sebenar nye aku ade satu kemusykilan nie....
ade sape2 buley bantu..... coment la entry nie ek,...


td aku tgk cite cafe akhil hay...
then dye ckp 'sunat kalu cabut bulu ketiak, tp haram kalu mencukurnye....
btol ker?? ade sape2 yg taw x pasal nie???
tolong explain kn bnde nie buley??

Wednesday, March 9, 2011

nobody perfect in this world!!!!

Tuesday, March 1, 2011

maaf jika aku tersalah kate..
aku tiada niat untuk membuat kaw tersinggung...
aku langsung xde niat tok perkedilkan kaw...
mungkin aku terlampau riak dengan ape yang aku dapat,
mungkin jugak aku nie terlalu bangga dengan ape yg aku,
aku mintak maaf la kalau kowg rase  aku terlampau taksub sgt dengan apa yang aku da dapat...
sampai kowg terase aty dengan percakapan aku...
aku mahukan kejayaan n melihat kawan-kawan aku pon berjaya!!!!!!!!!!!!

aku cuma mahukan perubahan dalam diri aku,
x kan aku nk biarkan diri aku terus merudum.
 aku nk gak buktikan kat keluarga aku yang aku boleh dapatkan diploma dengan pointer yang agak membanggakan n aku jugak nk ubah persepsi keluarga aku terhadap diri aku yang aku nie bukan macam orang lain....
tuh pon salah ker...??



maaf sekali lg jika aku ada wt kowg terase aty.



paberet posted!!

~ Yg Tersurat di ♥ ~

CiT CaT yyyyaaa...

There was an error in this gadget

special 4 U ..